Geritrim

Olemme kaksikielinen, korkeat laatuvaatimukset täyttävä kuntoutus- ja hoitolaitos. Organisaatiomme on erikoistunut geriatriseen kuntoutukseen ja hoitoon.

Fyysisen, psyykkisen ja kognitiivisen toimintakyvyn vahvistaminen on ikäihmisten hoidon peruspilareita.Tästä olemme hyvin tietoisia Geritrimissä. Tarjoammekin asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille palveluja ja konsepteja, jotka mahdollistavat ikäihmisten huonontuneen toimintakyvyn tunnistamisen.

Geritrimissä lähtökohtana on aina toimintakyvyn palauttaminen tai vahvistaminen.

”Päämäärämme on elämänilon, kuntouksen ja elämänilon tuottaminen alueemme ikäihmisille.”

Hygienia on meille tärkeää

Tilamme on käsitelty Nanoksin antimikrobisella Fotonit®pinnoituksella, joka luo kosketusturvallisen ympäristön ennaltaehkäistentautien leviämistä. Antimikrobinen pinnoitus tuhoaa sairauksia aiheuttavia viruksia ja bakteereita pinnoilta vuorokauden ympäri. 

Fotonit® on kotimainen, itsedesinfioituva korkeanteknologian ratkaisu, jolla pidetään kestävästi huoltaihmisistä ja kosketuspinnoista. 

Pinnoituksen avulla ratkaistaan hygieniahaasteet tutkitulla ja ympäristöystävällisellä innovaatiolla, joka mahdollistaa meille vastuullisen toiminnan.

Lue lisää

Keittiön esittely

Tässä on Geritrim Kristiinankaupungin iloinen siivous- ja keittiötiimi.

Me pidämme huolen siitä että meillä on puhdasta ja siistiä. Keittiön sanotaan olevan talon sydän, ja meillä tosiaan valmistetaan maistuvaa ravitsevaa ruokaa ja ihanalta tuoksuvia leivonnaisia rakennuksen keskiössä.

Keittiö tekee usein yhteistyötä terapiatoiminnan kanssa järjestämällä teemapäiviä ja leipomalla yhdessä potilaiden kanssa. Pyrimme käyttämään paikallisia raaka-aineita ja teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Kestävä kehitys on meille tärkeää, joten lajittelemme huolellisesti ja yritämme vähentää jätettä ja hävikkiä.

Meidän esimiehet

Elisabeth
Elisabeth Ekholm
Henkilöstöpäällikkö
Kirsi
Kirsi Widberg
Hoito-osaston osastonhoitaja
Karolina
Karoliina Saari
Fysioterapiaosaston esimies
Susanne
Susanne Klemets
Keittiön ja siivousosaston esimies
Peter riddare
Peter Riddar
Vastaava lääkäri

Yhteystiedot

Täyttäkää lomake, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Tavoitatte meidän myös alla olevista yhteystiedoista.

Palautelomake

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.